Over ons

Massagesalon Renkum is gespecialiseerd in traditionele Thaise Massage. Dit is een vrij stevige massagetechniek, waarbij rek- en strekbewegingen worden uitgevoerd en de masseuse gericht op de energiebanen masseert.  

Armen en benen worden gestrekt en uitgerekt en de rug wordt gebogen tot een soepele kromming. Hiermee wordt het lichaam geharmoniseerd, worden blokkades losgemaakt en deficiënties langs de energielijnen weggewerkt. De masseuse gebruikt hierbij ook knieën en ellebogen en soms zelfs haar volledige gewicht. Specifieke klachten (ook uit het verleden) en wensen worden vooraf besproken, zodat de behandeling daar optimaal op kan worden afgestemd.

Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten. Daarnaast worden de bloedsomloop en het lymfesysteem gestimuleerd, met meer energie als resultaat. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, stijve spieren en gewrichten door slechte doorbloeding, hoofdpijn…het zijn allemaal klachten die met behulp van Thaise massage worden verholpen.

Thaise massage zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijd stress en vermindert depressieve gevoelens.

Wilt u ook het genot en de voordelen van Thaise massage ervaren? Bel ons dan voor een afspraak.

We hopen u snel te mogen ontvangen in onze Massagesalon Renkum!